Slabbetjes online kopen

Ben je op zoek naar slabbetjes voor je baby of peuter die je online kan kopen? Bij MiniMons vind je de mooiste en comfortabelste slabbetjes voor jouw lieveling. Zo blijven de kleren van je kind vrij van vlekken bij elke maaltijd. Wil je zeker zijn van goede kwaliteit? Dan moet je je slabbetjes online bij ons kopen.

slabber bandana bib junior

Benieuwd naar onze slabbetjes?

Slabbetjes online kopen doe je hier

Iedereen weet wel dat baby’s en jonge kinderen vaak enorm knoeien bij het eten. Het zou echter nogal tijdrovend zijn om je kind na elke maaltijd een nieuw stel kleren aan te doen. Daarom is het zo belangrijk om goede slabbetjes in huis te hebben. In onze webshop kan je slabbetjes en andere babyaccessoires online kopen. Onze slabbetjes zijn gemaakt van zacht materiaal, zodat je baby of peuter geen ongemak ondervindt bij het dragen. De meeste van onze slabbetjes zijn ook geschikt voor zowel baby als peuter. Naast handige slabbetjes kan je in onze webshop onder andere ook babyspeelgoed online kopen. Of wil je graag een flessenspeen online bestellen? Dat gaat evengoed. Alle verzorgingsproducten voor je baby vind je eveneens bij ons. Kortom, er is geen betere winkel om babyspullen online te kopen!

Meest gekocht

De favorieten van de shop

Zeg vaarwel tegen vlekken op je kinderkleren

Ben jij benieuwd naar ons aanbod aan slabbetjes? Ga dan snel naar onze online winkel en vergeet zeker niet om je favoriete exemplaren te kopen. De levering is gratis bij aankopen vanaf 35 euro, dus het loont om meerdere slabbetjes te kopen. Je kan uiteraard ook bijvoorbeeld fopspenen aan je bestelling toevoegen om zo de gratis verzending te bekomen. Wij zijn steeds bereikbaar voor vragen via info@minimons.be of ons contactformulier.