Geboortelijst

01

Registreren

Maak een nieuwe account aan
klik hier om te registreren of in te loggen

02

Selecteer jouw favorieten

Klik bij jouw favoriete producten op ”bewaar voor geboortelijst” om een lijst te maken

03

Stuur jouw lijst door

Wanneer je klaar bent, kan je jouw lijst doorsturen en maken wij er een definitieve geboortelijst van.

Hoe maak in een online geboortelijst?

Je kan uw lijstje perfect alleen samenstellen door een account aan te maken voor de geboortelijstfavorieten. In te loggen en uw lijstje te beginnen vullen door onder het product op ” bewaar voor geboortelijst ” te klikken. Alles komt als favoriet te staan en wanneer je klaar bent, kan je dit doorsturen naar ons en kunnen wij dit als een definitieve geboortelijst maken. Wil je graag een groot deel van ons assortiment bezichtigen in onze gezellige belevingsruimte? Dan kan je een afspraak maken via mail. Ook dan kan je een geboortelijst samenstellen. Als de definitieve lijst gemaakt is ontvangt u van ons u inlogcode per mail.

Kortingscode bij afsluit van je lijst

Je ontvangt een kortingscode ter waarde van 20% op het moment dat je lijst wordt afgesloten. Je kan deze code gebruiken bij alle online bestellingen of in vermindering brengen bij je eindtotaal van je lijst. Je lijst kan pas afgesloten worden wanneer alle gereserveerde artikelen gekocht werden. 

Je krijgt de 20% niet als je een artikel met aankoopverplichting beslist niet aan te kopen bij het afsluiten van je lijst. 

Op alle reservaties geldt een aankoopverplichting aangezien wij deze producten speciaal voor jou opzij houden. Gereserveerde artikelen kunnen niet geannuleerd worden. 

Artikelen op voorhand aankopen?

Wil je graag artikelen op voorhand in huis? Geef dan even een seintje via mail: info@minimons.be. En kies de verzendmethode. Op deze manier wordt het pakje meteen verzonden. Het gratis opsturen van de pakjes begint vanaf de geboorte van de baby. 

Aankoopverplichting?

Iets te enthousiast je lijst samengesteld? Geen probleem. Wat overblijft op je lijst moet je niet aankopen. Enkel gereserveerde, bestelde artikelen en items met een aankoopverplichting moeten wel aangekocht worden.

Wij bieden niet het volledige gamma van onze leveranciers aan in onze webshop. Heb je iets gezien dat we niet in het gamma hebben dan mag je ons altijd vragen of we dit kunnen bestellen. Wanneer dit artikel bij ons binnen is gekomen kan het niet meer geschrapt worden. 

Geboortelijst afsluiten

Vier maanden na de geboorte van je baby wordt de lijst automatisch afgesloten. Wil je je lijst vroeger afsluiten? Stuur dan een mailtje naar info@minimons.be. Na het afsluiten van je lijst ontvang je een kortingscode van 20%. Je ontvangt de code via mail. Wanneer je lijst wordt afgesloten kunnen je pakjes niet meer gratis verzonden worden. 

Geboortelijst Annuleren

Wil je je lijst stopzetten? Stuur ons een mailtje naar info@minimons.be en wij annuleren je lijst.