Geboortelijst

Maak een nieuwe geboortelijst

Geboortelijst

De voordelen van een geboortelijst bij Minimons

Minimons - Webshop met geboortelijst

Je ontvangt een kortingscode ter waarde van

20% op het moment dat je lijst wordt afgesloten.

Geboortelijst

Wij helpen je graag persoonlijk

De voordelen van een geboortelijst bij Minimons

Je ontvangt een kortingscode ter waarde van 20% op het moment dat je lijst wordt afgesloten. Je kan deze code gebruiken bij alle online bestellingen of in vermindering brengen bij je eindtotaal van je lijst. Je lijst kan pas afgesloten worden wanneer alle gereserveerde artikelen gekocht werden.

Iets te enthousiast je lijst samengesteld? Geen probleem. Wat overblijft op je lijst moet je niet aankopen. Enkel gereserveerde artikelen én items die we speciaal voor jou besteld hebben moeten wel aangekocht worden.

Wij bieden niet het volledige gamma van onze leveranciers aan in onze webshop. Heb je iets gezien dat we niet in het gamma hebben dan mag je ons altijd vragen of we dit kunnen bestellen. Wanneer dit artikel bij ons binnen is gekomen kan het niet meer geschrapt worden.

Er geldt geen aankoopverplichting (met uitzondering op buggy’s en meubels).

Het gratis opsturen van de pakjes begint vanaf de geboorte van de baby.

Geboortelijst voorwaarden

Er geldt geen aankoopverplichting (met uitzondering op buggy’s en meubels). Gereserveerde artikelen kunnen niet gewijzigd worden.

Je lijst kan pas afgesloten worden wanneer alle gereserveerde artikelen gekocht werden.
Je krijgt de 20% niet als je een artikel met aankoopverplichting beslist niet aan te kopen bij het afsluiten van je lijst.

Op alle reservaties geldt een aankoopverplichting aangezien wij deze producten speciaal voor jou opzij houden. Gereserveerde artikelen kunnen niet geannuleerd worden.

Wil je graag artikelen op voorhand in huis? Geef dan even een seintje via mail: info@minimons.be. En kies de verzendmethode. Op deze manier wordt het pakje meteen verzonden. Het gratis opsturen van de pakjes begint vanaf de geboorte van de baby.

Vier maanden na de geboorte van je baby wordt de lijst automatisch afgesloten. Wil je je lijst vroeger afsluiten? Stuur dan een mailtje naar info@minimons.be. Na het afsluiten van je lijst ontvang je een kortingscode van 20%. Je ontvangt de code via mail. Wanneer je lijst wordt afgesloten kunnen je pakjes niet meer gratis verzonden worden.

Wil je je lijst stopzetten? Stuur ons een mailtje naar info@minimons.be en wij annuleren je lijst.