Geboortelijst online bestellen

Wil jij je geboortelijst online aanleggen of een item van een online geboortelijst bestellen? Dan ben je op de juiste pagina beland. Bij MiniMons kan je handig en eenvoudig je geboortelijst online aanmaken. Je familie, vrienden en kennissen kunnen deze lijst gemakkelijk online raadplegen en items van de lijst voor jou bestellen. Je krijgt bovendien korting op alle items op je lijst.

Maak een nieuwe geboortelijst

Geboortelijst

Zo kan je een geboortelijst online aanmaken en items bestellen

Een geboortelijst samenstellen, hoe doe je dat? Met onze online tool is het heel eenvoudig. Al wat je hoeft te doen is een account aanmaken, je favoriete producten selecteren en je lijst doorsturen. Wij maken er dan een definitieve geboortelijst van. Vervolgens kunnen jij en je familie en vrienden beginnen met bestellen. Je hebt keuze uit alle babyaccessoires uit onze webshop, en zelfs meer. Wij bieden immers niet het volledige gamma van onze leveranciers aan in onze webshop. Heb je iets gezien dat we niet in ons gamma hebben, dan mag je ons altijd vragen of we dit kunnen bestellen. Zoek je bijvoorbeeld decoratie voor de kinderkamer die niet meer in onze webshop beschikbaar is? Vraag het dan zeker na. Van verzorgingsproducten voor je baby tot babyspeelgoed, de mogelijkheden voor je online geboortelijst zijn eindeloos.

Minimons - Webshop met geboortelijst

Je ontvangt een kortingscode ter waarde van

20% op het moment dat je lijst wordt afgesloten.

Geboortelijst

De voordelen van een geboortelijst bij MiniMons

Voorwaarden van onze online geboortelijst

Er geldt geen aankoopverplichting, met uitzondering op buggy’s en meubels. Heb je dus bijvoorbeeld een babyschommel op je lijst gezet, dan moet deze ook aangekocht worden. Op alle reservaties geldt eveneens een aankoopverplichting, aangezien wij deze producten speciaal voor jou opzijhouden. Heb je douchezitjes gereserveerd? Dan moet jij of een van je vrienden en familie deze ook effectief bestellen. Gereserveerde artikelen kunnen ook niet geannuleerd worden. Je lijst kan pas afgesloten worden wanneer alle gereserveerde artikelen gekocht zijn. Je krijgt de 20% korting niet als je een artikel met aankoopverplichting beslist niet te bestellen bij het afsluiten van je lijst.

Stel nu jouw geboortelijst samen

Wil jij graag je online geboortelijst bij MiniMons aanmaken? Ga dan snel naar de handige online tool, maak een account aan en selecteer je favoriete items. Deze kan men vervolgens gemakkelijk online terugvinden en bestellen. Wil je graag artikelen op voorhand in huis? Geef dan even een seintje via mail op het adres info@minimons.be en kies de verzendmethode. Op deze manier wordt het pakje meteen verzonden. Vier maanden na de geboorte van je baby wordt de lijst automatisch afgesloten. Wil je je lijst vroeger afsluiten? Stuur dan een mailtje naar ditzelfde e-mailadres. Na het afsluiten van je lijst ontvang je een kortingscode van 20%. Je ontvangt de code via mail. Wanneer je lijst wordt afgesloten kunnen je pakjes niet meer gratis verzonden worden. Wil je je lijst stopzetten? Stuur ons een mailtje via het bovengenoemde e-mailadres en wij annuleren je lijst.