Flessenspeen online bestellen

Wil jij een flessenspeen voor je kleintje online bestellen? In de webshop van MiniMons vind je alles wat je nodig hebt voor jouw baby. Onze flessenspenen zijn geschikt voor baby’s van verschillende leeftijden. Zo verloopt de overgang van borst naar fles plots naadloos. De ideale flessenspeen kan je hier online bestellen!

flessenspeen wide large

Benieuwd naar onze flessenspenen?

Het beste adres om een flessenspeen online te bestellen

De overgang van borstvoeding naar flessenvoeding is niet gemakkelijk. Een flessenspeen bevordert dit proces. Aangezien zulke speen de vorm van een moederborst nabootst, zal je baby gemakkelijker de fles aanvaarden en eruit drinken. Tenminste, als het een goede flessenspeen is. In onze online winkel kan je spenen uit zacht en veilig materiaal bestellen in verschillende formaten. Je vindt er daarnaast nog vele andere babyaccessoires. Zo kan je in onze webshop ook een anti-koliek zuigfles online bestellen. Morst je baby vaak tijdens het drinken? Dan kan je bij ons handige slabbetjes kopen. Ook de verzorgingsproducten voor je baby vind je in onze online winkel.

Meest gekocht

De favorieten van de shop

Maak het je baby gemakkelijk

Heb jij interesse om bij ons een flessenspeen online te bestellen? Kies dan een geschikt exemplaar uit in onze webshop en voeg ze toe aan je winkelmandje. Vanaf 35 euro is de verzending volledig gratis. Het kan dus voordelig zijn om je mandje aan te vullen met bijvoorbeeld babyspeelgoed. Heb je vragen of opmerkingen? Stuur ons een bericht via info@minimons.be of ons online contactformulier en we geven je zo snel mogelijk antwoord.